Portofoliu

Studii de caz pentru ultimele noastre proiecte.

CasualStar

CasualStar

CasualStar

Sofas Collection

SOFAS

Sofas Collection

Zver Design

Zver Design

Zver Design

Dental Management Summer University

Dental Management Summer University

Dental Management Summer University

Echo Medica

Echo Medica

Echo Medica

Vitconstruct

Vitconstruct

Vitconstruct

Vitamin Aqua

Vitamin Aqua reprezintă o variantă alternativă la băuturile răcoritoare obișnuite. În cadrul site-ului, produsul este pus în centrul atenției folosind modelarea 3D.

Vitamin Aqua

CoffeeLuv

CoffeeLuv este o aplicație web complexă care servește la găsirea automată în funcție de locația utilizatorului sau căutarea după adresă a cafenelelor în Marea Britanie. Cele mai bune din acestea ies în evidență prin ratingurile și recenziile acordate de către utilizatori.

CoffeeLuv

Bostanart

Bostanart reprezintă pagina web personală și galeria de lucrări online a artistului Bostan Dumitru. Site-ul este 100% actualizabil de către acesta.

Bostanart

Prime Care Services

Prime Care Services este un serviciu care iși propune să ajute persoanele care se află în grija statului (Marea Britanie) să depășească unele momente mai dificile, și să se încadreze cât mai bine în societate după această etapă.

Prime Care Services

Tare ca Piatra

Tare ca Piatra este un festival de sporturi extreme ce are loc în Piatra Neamț. Alături de funcția de informare a concurenților și participanților, site-ul ajută organizatorii prin centralizarea tuturor înregistrărilor într-o bază de date administrabilă.

Tare ca Piatra

Sapiki

Sapiki este o aplicație web complexă de tip user submit. Utilizatorii pot scrie articole în aria lor de interes, iar acestea ulterior pot fi modificate de alți utilizatori și aprobate/respinse de moderatori.

Sapiki

Stone Pizza

Stone Pizza este un magazin online destinat preluării și gestionării de comenzi la domiciliu. Administratorul are posibilitatea de a adăuga produse și oferte noi, respectiv de a le edita pe cele actuale. Comenzile pot fi preluate în timp real și plățile sunt procesate prin PayPal și card bancar.

Stone Pizza

Hotel Safir

Hotel Safir, situat în Venus, a avut nevoie de o nouă imagine online aliniată cu standardele înalte ale hotelului. Alături de prezentarea hotelului, tarifelor și a condițiilor de cazare, website-ul include și un sistem de administrare al rezervărilor.

Hotel Safir

Blackboard Schooling

Având rol de informare cu privire la serviciile de școlarizare oferite de Blackboard, secțiunile de anunțuri, evenimente și galerie foto pot fi actualizate ușor pentru a face posibila comunicarea eficientă între profesori și elevi.

Blackboard Schooling

Panda Studio

Pentru Panda Studio, un studio de arhitectură de mici dimensiuni localizat în București, am conceput un design minimalist, care să permită evidențiarea portofoliului minunat.

Panda Studio

Medcard

Medcard este un card de reduceri pentru medici și studenți la medicină. Alături de informare, punctul principal al site-ului este formularul de înscrieri.

Medcard

Maze House Medical

Maze House Medical reprezintă pagina personală și blog-ul lui Duncan Currie, scriitor medical, și îndeplinește cerințele acestuia: întreg conținutul site-ului este editabil și incorporează un sistem de tip blog, pentru publicarea de noi articole.

Maze House Medical

Canine Care K9

Canine Care K9, site-ul care promovează pasiunea și afacerea locală a unei îngrijitoare de câini. Punctul central al site-ului este galeria foto actualizabilă.

Canine Care K9

Contactează-ne

Mulțumim! Vom reveni în cel mai scurt timp.