Agenție Web » Piatra Neamt, Cluj Napoca, Londra • Zefiro

Produse web care te fac să te simți bine

vitamin-aqua-logo

Vitamin Aqua

Vitamin Aqua reprezintă o variantă alternativă la băuturile răcoritoare obișnuite. În cadrul site-ului, produsul este pus în centrul atenției folosind modelarea 3D. Vezi proiect
coffeeluv-logo

CoffeeLuv

CoffeeLuv este o aplicație web complexă care servește la găsirea automată în funcție de locația utilizatorului sau căutarea după adresă a cafenelelor în Marea Britanie. Cele mai bune din acestea ies în evidență prin ratinguri Vezi proiect
sapiki-logo

Sapiki

Sapiki este o aplicație web complexă de tip user submit. Utilizatorii pot scrie articole în aria lor de interes, iar acestea ulterior pot fi modificate de alți utilizatori și aprobate/respinse de moderatori. Vezi proiect

Procesul nostru de lucru pentru un produs web de succes

Dacă nu ai o prezență online încă sau dacă dorești să îmbunătățești un website existent, procesul nostru asigură că produsul final va fi iubit de utilizatori și se va distinge față de competiție.

Cercetare

Un design de calitate rezultă din înțelegerea publicului țintă, un plan pentru produsul tău web urmând a fi definit după analizarea brief-ului, industriei și competiției.

Cunoaștere

Design

Punem funcționalitatea pe primul loc în design. Ne concentrăm pe nevoile utilizatorilor și urmărind ultimele trenduri în materie de web, ne asigurăm că produsul tău va fi atractiv, intuitiv și va rezista în timp.

Funcționalitate

Dezvoltare

Folosind ultimele tehnologii, și respectând standarde riguroase vom transforma fiecare aspect al design-ului în funcționalitate, fără a face compromisuri în ceea ce privește experiența utilizatorului.

Stabilitate

Testare și optimizare

Înainte de lansare, optimizăm website-ul pentru motoarele de căutare, făcându-l accesibil cu ușurință și îl testăm în gamele diferite de dispozitive pentru a asigura compatibilitate maximă.

Perfecțiune

Domenii de activitate variate, aceleași rezultate

Am ajutat organizații diferite și afaceri din multiple industrii să-și maximizeze potențialul online. Design-urile unice, împreună cu abilitățile noastre de dezvoltare web vor asigura că website-ul tău reflectă dorințele și satisface nevoile publicului țintă.

Medical Turism Educație Alimentar ONG-uri Sport

Contactează-ne

Mulțumim! Vom reveni în cel mai scurt timp.